Diverse Informasjon og Priser

Barnetakst: Barn 4 - 16 år.
Barn under 4 år gratis

Militære: Halv pris (som barn/honnør). Minstetakst = minstetakst voksen,-.
Bevis: Vernepliktsbok

Sykler: Barnetakst
Barnevogn: Gratis
Takst hund: Halv pris (førerhund gratis)

Verdikort:
For at man skal prøve å bruke minst mulig kontanter på bussen har man opprettet verdikortet. Dette er et plastkort som man kan «sette» inn penger på slik at kortet blir en «elektronisk lommebok». Hvis man da betaler sin enkeltur-billett med dette kortet, får man som voksen 25% rabatt i forhold til ordinær voksenpris. Barn og Honnør kan også bruke Verdikort, men disse får ikke ekstra avslag i prisen siden disse gruppene allerede kjører på rabattert billett. Verdikortet kjøpes eller etterfylles på bussen. Verdikortet er ikke personlig og kan brukes av hvem som helst når som helst.

Periodekort Barn/Honnør:
Gyldig for barn mellom 4 og 15 år, personer fra 67 år og personer som har krav på honnørrabatt. Kan benyttes ubegrenset på alle ordinær ruter innenfor betalt reisestrekning. Kortet er ikke gyldig på Taxi for tog/Flexiruter. Gyldighetsperiode 30 dager.

Periodekort Ungdom:
Gyldig for ungdom mellom 16 og 19 år. Kan benyttes ubegrenset på alle ordinære ruter i hele Telemark. Gyldighetsperiode 30 dager. Kortet er ikke gyldig på Nattbuss og Taxi for tog/Flexiruter.

Periodekort UngVoksen:
Gyldig for unge voksne mellom 20 og 29 år. Kan benyttes ubegrenset på alle ordinære ruter for en fast pris. Gyldighetsperiode 30 dager. Kortet er ikke gyldig på Nattbuss og Taxi for tog/Flexiruter.

Periodekort Voksen:
Gyldig for voksne mellom 20 og 66 år. Kan benyttes ubegrenset på alle ordinære ruter i hele Telemark innenfor betalt reisestrekning. Gyldighetsperiode 30 dager. Kortet er ikke gyldig på Nattbuss og Taxi for tog/Flexiruter.

Periodekort Student:
Gyldig for Studenter med gyldig studiebevis. Kan benyttes ubegrenset på alle ordinær ruter i hele Telemark. Gyldighetsperiode 30 dager. Husk å vise legitimasjon uoppfordret. Kortet er ikke gyldig på Nattbuss og Taxi for tog/Flexiruter.

 

Minste pakketakst:
Personruter:
kr 80,- utenom Drangedal
kr 70,- innen Drangedal
kr 70,- Neslandsvatn - Kragerø